MARTINI light – Реализирани обекти

История: „ МАРТИНИ ЛАЙТ ” ( MARTINI light )  ООД е създадена през 2004 година като частна,семейна фирма с основна идея да е една от водещите на пазара на осветителна техника в страната ни.
Фирмата се профилира при клиентите си в сектора на осветлението,като производител и търговски представител или оторизиран дистрибутор на редица водещи световни фирми. Дейността ú е изцяло подчинена на изискванията за професионализъм в обслужването, коректност в бизнес отношенията и високо качество на предлаганите продукти. Така постигаме висока удовлетвореност и лоялност на клиентите и бизнес партньорите ни, като повишаваме репутацията на нашата фирма.
Ние доставяме перфектни икономически изгодни и технически решения.

Мисия: „ МАРТИНИ ЛАЙТ ” е създадена, за да споделяме с Вас своите познания и умения за определяне на най-подходящите осветителни решения.
Защо?
Секторът на осветлението постоянно се променя: нови закони, енергоспестяващи продукти и иновации, например светодиодите. Всички те са създадени във Ваша полза, в полза на клиентите ни. Преди да влезе в употреба каквато и да е част от тези нововъведения обаче, трябва ние професионалистите в областта на осветлението да обясним на Вас,нашите клиенти как и защо тези нови решения ще са Ви от полза и колко пари ще Ви спестят.

Визия: Нашата визия се състои в усъвършенстване и пазарно лидерство в сферата на осветителната техника и електро материалите. Ние си поставяме за цел да бъдем сред най-добрия и най-надеждния партньор на нашите клиенти. Развитото обслужване и постоянното усъвършенстване на нашите продукти и услуги са най-важните приоритети в нашата фирмена култура.

Цели: „ МАРТИНИ ЛАЙТ ” предлага широка гама осветителни тела – улични и паркови, промишлени и офис осветители, евакуационно и светодиодно осветление. Осветление със специално предназначение – взривобезопасни, влагозащитени и индустриални. Светлинни решения за търговски сгради, логистични центрове и технологични паркове. Светодиодно LED осветление и енергоспестяващи източници. Ние сме ориентирани и към професионалните клиенти, нуждаещи се от качествено и надеждно оборудване – строителни, инженеринг, мониторингови фирми и обслужващи звена и персонал.
Ние сме винаги на разположение и близо до нашите клиенти, като им предлагаме:

  • Качествени продукти и решения
  • Доставки до желано от клиента място
  • Технически консултации
  • Бързина на реакция при промени на потребностите на клиентите и на пазарната среда
  • Ефективно управление, основано на ясна и категорична фирмена стратегия
  • Складови наличности
  • Техническа поддръжка
  • Гаранции
  • След гаранцонен сервиз

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *